Benvinguts a la plana web de Nous Republicans. Després de la bona resposta que vareu tenir a twitter i de les interessants històries que han tingut moltes persones; hem cregut que seria molt interessant recopilar-les a un lloc perquè tothom pugui llegir-les o inclús que siguin de inspiració per altres persones. La República Catalana vol incloure a tothom, tots tenim algun motiu per voler un canvi.

Com podreu veure es quelcom que inclou persones amb diverses classes social, origen i ideologia.

 

Aquest web-bloc recull els fils-històries (posts) de les persones que han compartit en els seus comptes de Twitter els perquès que els han portat a pensar de manera Repúblicana a Catalunya en els últims mesos.
El hastag i idea de#NousRepublicans és una iniciativa deJoan Canadell arran del fil-post que va penjar Isabel sobre els seus pares extremenys de 80 anys que van votar República el 1O. No tothom té Twitter així que hem pensat que ajuntar totes aquestes històries i perquès en un bloc podria ser d’utilitat.
No editem o corregim els texts, simplement copiem tal com es va escriure a Twitter. Si vols compartir la teva historia o els teus perquès amb nosaltres perquè la publiquem pots enviar-nos un correu electrònic a través de la secció contacte.

Esta web-blog recoge los hilos-historias (posts) de las personas que han compartido en sus cuentas de Twitter los porqués, que les han llevado a pensar de manera Repúblicana en Catalunya en los últimos meses. El hastag e idea de#NousRepublicans es una iniciativa de Joan Canadell a raíz del hilo-post que colgó Isabel sobre sus padres extremeños de 80 años que votaron República el 1O. No todo el mundo tiene Twitter así que hemos pensado que juntar todas esas historias y poqués en un blog podría ser de utilidad. No editamos o corregimos los textos, simplemente copiamos tal y como se escribió en Twitter. Si quieres compartir tu historía o tus porqués con nosotros para que la publiquemos puedes enviarnos un email a través de la sección contacto.

@