Ceka #UsVolemACasa

Date : January 20, 2018

 

Amb 4 fills catalans i contribució mensual a la estructura estatal i 29 anys de residència, tinc el mateix dret de opinar que aquells que ens acusen de ser feixistes. Però no tinc vot! (Tret el municipal i el N9). Malgrat d’aquesta limitació, m’implico i a fons.

Va molts anys, 33 de fet en Alemanya, em vaig fer una promesa. “No seria col•laboradora per activa o passiva de la opressió d’ètnies”. Aquest vot personal es fruit d’endinsar-me en els horrors explicats per la meva avia, amics i desconeguts, viscuts durant el 3er Reich.

Fa temps he fallit A FAVOR de la defensa de Catalunya com nació i pàtria de adopció. En Catalunya primer casada amb un català-castellà -andalús-voluntari i ara, ja fa 18 anys, amb un català de família berguedana (torçuts i valents), educat en Barcelona.

Si no tries Catalunya, em situaria al costat del agressor. La indiferència és acceptació cec del poder. La equidistància és la excusa moral de col•laborar atemorit o interessat. Un es demòcrata o no ho és. No n’hi han mitges tintes. Si o No, però mullat i ARGUMENTA.

He viatjat molt, per feina i sobre tot dins d’Europa. Afirmo amb criteri de viatgera, que Catalunya és i la seva gent son de lo milloret que he conegut. El respecte, la paciència i la perseverança son trets distintius que més vull destacar.

Des del 2006 vaig fent via. I des del 2012 literalment no he parat. Estem, com tanta i tanta bona gent. Hem creat tradicions pels manis del 11-S i estem sempre on hem de fer bulto. Confesso que els últims mesos he passat por. Però NO abaixaré el cap. ARA MENYS QUE MAI.

Acabo amb una frase de Hannah Arendt “Abans que els líders de masses s’apoderin del poder per fer encaixar la realitat en les seves mentides, la seva propaganda es troba caracteritzada per el seu extremat menyspreu pels fets com a tals.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@