Nous Republicans

Date : January 19, 2018

 

1/ En Josema ens envía per DM aquest fil, prefereix que el publiquem nosaltres a Bon dia. Sóc Sevillano de naixement, concretament a Lora del Rio. Els meus pares em van portar a Catalunya a l’edat de 4 anys…

2/ ja porto gairebé 46 aquí, no sóc ni de bon tros catalanoparlant, però m’esforço tot el que puc (demano compressió si faig alguna falta ortogràfica) Tornant al assumpte.

3/ Aquí vaig conèixer la que es avui la meva dona i vaig tenir un fill que ara viu a Londres, la meva dona es de origen Andalús i Extremenya ( però nascuda a Catalunya). Sempre he sigut una persona que m’agradaria relacionar-me amb gent que aportin coses positives i enriquidores

4/ ( he pertany a associacions de Muntanya, colles castelleres i esportistes, entre altres. Mai he tingut ni un sol gest de repulsa per ser de origen Andalús i castellanoparlant. Fins fa molt poc jo no era independentista, ni se m’havia passat per el cap.

5/ (Sempre he sigut República) però abans del dia 1O alguna en deia que teníem que fer alguna cosa diferent… vaig votar (si) a La meva ciutat, Mataró, no van tenir masses problemes trèiem els informàtics…

6/ però les imatges van calar molt profund…des de aquest dia vaig sentir que el meu poble es Catalunya (sense olvidarme del meu origen). Jo no sóc un nou Republicà… però sí que sóc un nou català en aquesta República tant bonica que és Catalunya. Visca la gent de Pau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@